Het Nederlandse bedrijf EGO cosmetics is in 2007 opgericht door Anne Hoppe en Martin Graaman.


Het ambachtelijke bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van make-up in kleur, textuur en verpakking.
Van een enkele op maat / kleur gemengde foundation voor een particulier tot een eigen merk met cosmetica producten in kleine batches voor de zakelijke markt.


Niks standaard van de plank, alles is maatwerk voor de lichte huid tot de donkere huid en van een toonbankdisplay tot aan een logo.

 

De afgelopen jaren kwamen er steeds meer mannen langs voor "onzichtbare make-up" om hun uitstraling te verbeteren. Onder de naam - Men's EGO - is er een corrigerende huidverzorgingslijn ontwikkeld met als uitgangspunt dat "het product zelf niet zichtbaar moet zijn maar wel wat moet doen".


Omdat mannen veelal niet bekend zijn in "huidverzorgingsland" wordt er gratis advies aangeboden om tot een juiste productkeuze te komen maar ook om te leren hoe men een product gebruikt. Persoonlijk en discreet via webcam of het contactformulier. Producten zijn te koop in de Men's EGO webshop >>.