Gebruik je foundation en herken je dit?

Te licht, te donker, te geel, te roze, onvoldoende of te veel dekking, te droog, te dik, te vet, allergische reactie, geen goede testmogelijkheid, weinig advies, niet meer leverbaar....

Alle merken hebben een vaste collectie foundation kleuren / samenstelling en je hebt geluk als je juiste kleur en textuur daar bij zit. En je hebt nog meer geluk als dat merk je product in collectie houdt....

 

EGO cosmetics doet het anders...Custom made!

Onze make-up ontwerpers maken voor iedere klant (m/v), huidtype en huidskleur een foundation op maat in de juiste kleur en dekking. Een uniek product dat ook niet uit collectie gaat.
Wij werken met vloeibare texturen voor diverse huidtypen.

 

Hoe?
- een kort intake gesprek via telefoon of webcam;
- vervolgens plannen wij 2 afspraken van ca. 45 minuten om de foundation aan te meten waarin we veel testen. Maar je kan uiteindelijk zelf bepalen wat je voorkeur heeft.

 

Kosten?
Vanaf euro 85,- voor het op maat mengen inclusief je foundation.
Nabestellingen van je eigen kleur kan je telefonisch of via email doorgeven. De vloeibare foundation kost euro 34,95. Het product kan worden afgehaald of opgestuurd (+ verzendkosten).

 

De make-up designer zal na enige tijd contact met je opnemen om te horen of alles naar wens is. Zo nodig zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt (kosteloos).

 

Vragen of een afspraak maken?

Zie contact>>.

 

EGO cosmetics modelEGO cosmetics modelEGO cosmetics model huid donkerEGO cosmetics model blanke huid

Custom made!
Alle kleuren zijn mogelijk met een gele, roze, blauwe of rode ondertoon.